Csarnok építés, ipari épületek, kereskedelmi egységek generálkivitelezése

Csarnok építés, ipari épületek, kereskedelmi egységek generál kivitelezése során ügyfeleinknek egyéni ajánlatot alakítunk ki, hogy a mai fém- és acélipari helyzet miatt nehezen kiszámítható generálkivitelezés árak mellett is hatékonyan és versenyképesen dolgozhassunk együtt.
Összeszokott szakembereink, megbízható irodai hátterünk biztosíték, hogy még a legösszetettebb projektek esetében is hatékony kommunikációval, rugalmas hozzáállással és kiváló minőségben dolgozunk. Árajánlatunkat kiviteli tervek alapján készítjük, melyet igény szerint ügyfeleink rajtunk keresztül is elkészíthetnek.

Csarnok építés, ipari épületek, kereskedelmi egységek generálkivitelezése

Generál tervezés

Partnereinkkel közösen menedzseljük a beruházást az első pillanattól kezdve, azaz a teljes körű tervezéstől, a költségvetés készítésen és projektszervezésen át az épület átadásáig. Generál tervezés során figyelembe vesszük az építési terület adottságait, ügyfelünk igényeit, a helyi szabályozásokat és a legmodernebb építési trendeket, módszereket. Vállaljuk engedélyeztetési tervek kidolgozását és az engedélyeztetési folyamat menedzselését is.

Csarnok építés

Teljeskörű szolgáltatásaink között szerepel komplett csarnok kivitelezése. A komplex projekteket folyamatos szakmai kontroll mellett végezzük és rugalmasan kezeljük a szükséges változtatásokat.

Felújítás, átalakítás

Szakembereink állapotfelmérést követően, kiviteli tervek alapján vállalják ipari épületek, kereskedelmi egységek, csarnokok felújítását és átalakítását.

Teljeskörű épületvillamossági tervezés és kivitelezés

Az egész épületet átfogó erős- és gyengeáramú tervezést, engedélyeztetési folyamatok támogatását is vállaljuk, valamint a teljeskörű villamossági kivitelezés is legerősebb szakterületeink közé tartozik.

Korrekt generálkivitelezés árak

Az építőipari nyersanyagok gyorsan változó piacán létfontosságú, hogy megfelelően kalkuláljunk az árakkal, hiszen a tervezés és a kulcsrakész állapot között hónapok telnek el. Több, mint 25 éves tapasztalatunk, széleskörű beszállítói partnerhálózatok és a piac folyamatos figyelemmel kísérése segít, hogy az árakat kontroll alatt tartsuk.

Évtizedes szakértelem

Cégünk ’95 óta foglalkozik a teljes körű kivitelezés minden részfolyamatával, így ipari építési projektjeink ennek a szakértelemnek a birtokában valósulnak meg.

Hogyan dolgozunk

Megbízhatóság

Hatékony kommunikáció

Stabil irodai hátterünk segíti a szakemberek, a projektvezetők és ügyfeleink közötti hatékony és egyértelmű kommunikációt. Rugalmas hozzáállásunk és kiszámítható menetrend szerint ütemezett munkánk elősegíti, hogy még a legnagyobb projektek esetén se legyenek félreértések. Ügyfeleink bizalmát magas minőségű munkánkkal őrizzük meg, legyen szó időbeosztásról, anyagminőségről, kommunikációról vagy költségekről.

Modern megoldások

Releváns géppark

Csarnok építés, ipari épületek, kereskedelmi egységek építéshez és felújításhoz releváns gépparkkal és eszközökkel rendelkezünk, amit a kor elvárásainak megfelelően folyamatosan fejlesztünk. Szakembereinknek a rendszeres képzésnek köszönhetően magabiztosan kezelik a legmodernebb gépeket is, melyeket szakszerűen karbantartunk, így megfelelően kezelve az odafigyeléssel kiválasztott nyersanyagokat és építészeti termékeket.

Szervezettség

Professzionális menedzsment

Munkánk során szorosan együttműködünk a releváns hatóságokkal és nyomon követjük a jogszabályi változásokat, hogy a sokszor több hónapig tartó munka során végig megfeleljünk az előírásoknak. Elsődlegesen fontos számunkra a munkavédelmi szabályok betartása és betartatása. Menedzsmentünk és a projektvezető szakemberek szorosan együttműködnek ügyfeleinkkel, hogy minden a tervek szerint haladjon, miközben rugalmasan kezelik a változtatásokat is.

Munkaerő

Megbízható szakemberek

A kiváló minőségű alapanyagok csak magasan képzett, megbízható és a részletekre odafigyelő kollégák kezei között használhatók fel a legjobban, így cégünk vezetése különösen ügyel a csapat összetételére. Összeszokott csapatunk tagjai mind olyan szakemberek, akikkel hosszú évek óta örömmel dolgozunk együtt.

Szolgáltatás

Teljes körű szolgáltatás

Precízen figyelünk az ipari, kereskedelmi és csarnok építési projektek részleteire, valamint a munkálatok egészét magabiztos projektmenedzsment szaktudással látjuk el. A szakmai menedzsment folyamatosan felügyel és kapcsolatot tart az ügyféllel, beszállítókkal, hatóságokkal a teljeskörű tervező és kivitelező munka során .

Minőség

Garancia

1995 óta töretlenül működő vállalkozásunkkal garanciát vállalunk az általunk tervezett és generálkivitelezett csarnokokra, ipari épületekre és kereskedelmi egységekre. Fontos számunkra a kiváló minőség, így nem kötünk kompromisszumokat, akár a gépparkról, akár szakembereinkről akár az alapanyagokról van szó. Így garantáljuk ügyfeleink elégedettségét.