Rólunk

Rólunk

Az 1995 óta működő Pécsi Építő megalkuvást nem tűrő kivitelező vállalkozás.

A kiváló minőségű alapanyagoktól a szakértelemmel szerelt részletekig minden munkafolyamatunk során azon dolgozunk, hogy a bizalom, amellyel ügyfeleink kitüntetnek minket, sokszorosan megtérüljön számukra.

Több mint 500 projekt, több mint 25 éve

Szolgáltatásaink közt szerepelnek a családi házak kivitelezése, ipari épületek, kereskedelmi egységek, társasházak építése, teljeskörű épületvillamossági tervezés és kivitelezés. Emellett szakembereink mindenről gondoskodnak, ami az építőipari tervezés és generálkivitelezés részét képezi.

Borbás József és a Pécsi Építő

Az építés szakértője

A Pécsi Építő végigkísérte az alapító, Borbás József szakmai életét. Ahogy József 1989-től kezdve egyre szélesebb szakértelmet és tapasztalatot szerzett az évek során, a cég is úgy fejlődött egyéni vállalkozásból villamossági kivitelezőből építészeti generálkivitelező vállalkozássá. 

Kezdetben villamossági kivitelezéssel, majd 2002-től teljes építőipari generálkivitelezéssel is foglalkozunk. A kivitelezés jelentős részét saját, megbízható szakember csapatunkkal bonyolítjuk le. Alvállalkozóink és beszállító partnereink többségével már több, mint 15 éve dolgozunk együtt, így a különböző szakterületeknél is stabil, összeszokott csapat áll rendelkezésünkre. Végigkísérjük ügyfeleinket az első egyeztetéstől a végső átadásig, legyen szó ipari épületekről, kereskedelmi egységekről, társasházakról, irodaházakról, családi házakról.

Hiszünk a széleskörű és hosszú távú partnerségekben és ügyfeleink teljeskörű támogatásában, így önkormányzati, hatósági kapcsolatainkat is folyamatosan ápoljuk.

Elsődleges célunk, hogy szakmai és személyes erőforrásainkat ügyfeleink szolgálatába állítva, tudásunkra, tapasztalatunk és anyagi biztonságunkra támaszkodva minél kiválóbb építési projektekek valósítsunk meg Baranya megyében.

Szakmai vezetőink

Szakképzett és tapasztalt kivitelező munkatársainkat szakszerű építésirányítási kollégák koordinálják, szorosan együttműködve az irodai támogató kollégákkal és a hatóságokkal, a a munkavédelmi előírásokat és a munkahelyi rendet szem előtt tartva.

Projektvezető

Ziener Csaba

építészmérnök 

Engedélyek:
ME-É-építési műszaki ellenőrzés
MV-É-felelős műszaki vezető
MV-É-M-műemléki FMV

Projektvezető (villamos szakág) 

Vágó Balázs

villamosmérnök  

Engedélyek:
MV-ÉV – Építmények építményvillamossági munkáinak felelős műszaki vezetése
ME-V – Építmények építményvillamossági munkáinak műszaki ellenőrzése
V – Építményvillamossági tervezés
TUJ- Beépített tűzjelző berendezés tervezése

Építésvezető

Szűcs János

építészmérnök 

Építésvezető

Borbás Dávid

magasépítő technikus

Építőmesteri munkacsoportok

15 fő szakképzett építőmesteri munkatárs

Villanyszerelő munkacsoportok

15 fő szakképzett villanyszerelő munkatárs

Pénzügyi vezető

Kósa Tamás

Ügyintéző adminisztrátor

Szatnikné Sós Judit

Modern géppark

Minden típusú építési projekthez és felújításhoz releváns gépparkkal és eszközökkel rendelkezünk, amit a kor elvárásainak megfelelően folyamatosan fejlesztünk. Szakembereinknek a rendszeres képzésnek köszönhetően magabiztosan kezelik a legmodernebb gépeket is, melyeket szakszerűen karbantartunk, így megfelelően kezelve az odafigyeléssel kiválasztott nyersanyagokat és építészeti termékeket.

Minőség

A kompromisszumok nélküli kiváló minőség és hatékonyság elsődleges számunkra, melyet teljesítmény és minőségelvű rendszer biztosít cégünknél.

Vállalkozásunkkal garanciát vállalunk az általunk tervezett és generálkivitelezett építési és épületvillamossági projektekre, így garantálva ügyfeleink elégedettségét.

10 év

GARANCIA

Jogosultsági szakterületeink

MV-IV/B Erősáramú villamos föld feletti és földalatti vezetékek, átalakító, és kapcsolóberendezések szerelési munkái felelős műszaki vezetése.

MV-ÉP-ÉV Építmények villamos, hírközlő és épületfelügyeleti rendszer berendezései, (az épület fogyasztásmérő készülékig) szerelés munkáinak felelős műszaki vezetése, korlátozás nélkül.

MV-ÉV – Építmények építményvillamossági munkáinak felelős műszaki vezetése. Tűzjelző rendszerek tervezése és felelős műszaki vezetése.

ME-VI/I villamos energia termelésre, elosztásra, és szállításra szolgáló sajátos műszaki építmények építésének műszaki ellenőrzése, korlátozás nélkül.

ME-VI/II villamos energia termelésre, elosztásra, és szállításra szolgáló sajátos műszaki építmények építése, erősáramú villamos föld feletti és földalatti vezetékek, átalakító, és kapcsolóberendezések szerelési munkái 69kV feszültséghatárig műszaki ellenőrzése.

ME-V – Építmények építményvillamossági munkáinak műszaki ellenőrzése.

Vn – Norma szerinti villámvédelmi berendezés létesítése.

V – Építményvillamossági tervezés

Tűzjelző rendszerek tervezése és felelős műszaki vezetése

ME-É-építési műszaki ellenőrzés

MV-É-felelős műszaki vezető

MV-É-M-műemléki FMV

Tűzgátló, füstgátló nyílászáró-szerkezetek, tűzgátló tömítések beépítését, felülvizsgálatát, karbantartását, javítását végzők felülvizsgálata.

Villámvédelmi rendszerek felülvizsgálata

Erősáramú berendezések időszakos felülvizsgálata

Érintésvédelmi-szabványossági felülvizsgálat.

Minősítések
Támogatások

A Pécsi Építő 2018 óta kapja meg a legmegbízhatóbb pénzügyi partnereket megillető Bisnode AAA minősítést.

A Bisnode egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján minősíti a vállalkozások pénzügyi stabilitását és üzleti megbízhatóságát. Magyarországon a cégek mindössze 0,63 %-a rendelkezik a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványával, ahogy a Pécsi Építő. Eszerint üzleti kapcsolat kialakítása cégünkkel igen alacsony pénzügyi kockázattal jár partnereink számára. A tanúsítvány szigorú szakmai szempontok alapján történő minősítés után kaptuk meg, nem jelentkeztünk vagy pályáztunk erre az elismerésre, így különösen büszkék vagyunk, hogy ezzel is erősíthetjük ügyfeleink belénk vetett bizalmát.

Partnereink

Büszkék vagyunk partnereinkre, akikkel ’95 óta dolgozunk együtt társasház építési projektekben, kulcsrakész családi házak teljes körű generálkivitelezésén, csarnokok és ipari épületek építésekor. Ismerje meg őket!

Keressen minket

Építsünk együtt!

Nézzen be hozzánk!

Hiszünk a személyes megbeszélésekben

Előzetes egyeztetéshez látogasson el irodánkba, vagy lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeken! Várjuk megkeresését!