Társasház és irodaház
kivitelező szolgáltatásunk

Társasházak és irodaházak generál kivitelezése szolgáltatásunk keretében befektetési vállalkozó ügyfeleinknek egyéni ajánlatokat alakítunk ki, hogy a mai, nehezen kiszámítható építészeti generálkivitelezés árak mellett is hatékonyan és versenyképesen dolgozhassunk együtt. Munkánk során rendezett irodai háttérrel, kiváló, összeszokott szakemberekkel, és magas minőségű építőipari alapanyagokkal dolgozunk, melyeket megbízható partnereinktől szerzünk be. Árajánlatunkat kiviteli terv alapján készítjük, melyet igény szerint ügyfeleink rajtunk keresztül is elkészíttethetnek. Társasházak és irodaházak generálkivitelezését, átalakítását, felújítását is vállaljuk, mindig szem előtt tartva ügyfeleink aktuális igényeit.

Társasházak és irodaházak generálkivitelezése

Generál tervezés

Generál tervezés során a beruházást partnereinkkel közösen menedzseljük a teljeskörű tervezéstől, a költségvetés készítésen és projektszervezésen át a kulcsrakész átadásig.

Társasház építés

Társasház építése során a kivitelezés minden munkafolyamatát elvégezzük, kiemelt hangsúlyt fektetve a minőségre, szervezettségre, és határidőre. Ügyfeleink kéréseit rugalmasan kezeljük, stabil irodai hátterünk segít a hatékony és egyértelmű kommunikációban minden munkafolyamat során.

Felújítás, átalakítás

Szakembereink állapotfelmérést követően, kiviteli tervek alapján vállalják társasházak és irodaházak felújítását és átalakítását.

Teljeskörű épületvillamossági tervezés és kivitelezés

Épületvillamossági szolgáltatásaink között vállaljuk az egész épületet átfogó erős- és gyengeáramú tervezést, engedélyeztetési folyamatok támogatását, és teljeskörű villamossági kivitelezést.

Korrekt generálkivitelezés árak

Az építőipari nyersanyagok gyorsan változó piacán létfontosságú, hogy megfelelően kalkuláljunk az árakkal, hiszen a tervezés és a kulcsrakész állapot között hónapok telnek el. Több, mint 25 éves tapasztalatunk, széleskörű beszállítói partnerhálózatunk és a piac folyamatos figyelemmel kísérése segít, hogy az árakat kontroll alatt tartsuk.

Évtizedes szakértelem

Cégünk ’95 óta foglalkozik a teljes körű kivitelezés minden részfolyamatával, így társasházi és irodaházai projektjeink ennek a szakértelemnek a birtokában valósulnak meg.

Hogyan dolgozunk

Megbízhatóság

Hatékony kommunikáció

Pontosság és kiváló munkaminőség mellett rugalmasan dolgozunk, hiszen egy-egy építés során számos változást kell eszközölni. Ehhez elengedhetetlen a hatékony és egyértelmű kommunikáció ügyfeleinkkel, melyet stabil irodai hátterünk és több évtizedes tapasztalattal rendelkező projektvezetőink biztosít. Legyen szó időbeosztásról, anyagminőségről, kommunikációról vagy költségekről, ügyfeleink bizalmának megtartása elsődleges számunkra.

Modern megoldások

Releváns géppark

Társasház és irodaház építéshez és felújításhoz releváns gépparkkal, megbízható eszközökkel rendelkezünk, amit a kor elvárásainak megfelelően folyamatosan fejlesztünk. Szakembereinknek a rendszeres képzésnek köszönhetően magabiztosan kezelik a legmodernebb gépeket is. Az állandó karbantartásnak köszönhetően felszerelésünk épp olyan kiváló, mint munkatársaink, akik a gépeket kezelik.

Szervezettség

Professzionális menedzsment

A munkavédelmi szabályok betartása és betartatása elsődlegesen fontos számunkra. Szorosan együttműködünk a releváns hatóságokkal és nyomon követjük a jogszabályi változásokat, hogy a sokszor több hónapig tartó munka során végig megfeleljünk az előírásoknak. Menedzsmentünk és a projektvezető szakemberek szorosan együttműködnek ügyfeleinkkel, hogy minden a tervek szerint haladjon, miközben rugalmasan kezelik a változtatásokat is.

Munkaerő

Megbízható szakemberek

Hogy a legmodernebb technológiákkal és rendszerekkel kapcsolatos tudás birtokában dolgozhassanak, szakembereinknek folyamatos képzést biztosítunk. A kiváló minőségű alapanyagok csak megbízható kollégák kezei között használhatók fel a legjobban, így cégünk vezetése különösen ügyel a csapat összetételére.

Szolgáltatás

Teljes körű szolgáltatás

Precízen figyelünk a társasház építési projektek részleteire, valamint a munkálatok egészét magabiztos projektmenedzsment szaktudással látjuk el. Teljeskörű kivitelező munkánk során a szakmai menedzsment folyamatosan felügyel és kapcsolatot tart az ügyféllel, beszállítókkal, hatóságokkal.

Minőség

Garancia

1995 óta töretlenül működő vállalkozásunkkal garanciát vállalunk az általunk tervezett és generálkivitelezett társasházakra és irodaházakra. A munka során fontos számunkra, hogy a legmodernebb technológiákkal, releváns gépparkkal és képzett szakemberekkel, valamint megbízható alapanyagokkal dolgozzunk.