Épületvillamosság

Teljeskörű tervezés és kivitelezés

Épületvillamosság terén széleskörű, a cégalapításunk óta gyarapodó tapasztalattal állunk hozzá ügyfeleink projektjeihez. Folyamatosan fejlesztett géppark, rendszeres képzések és a legmodernebb eszközök segítik összeszokott csapatunkat, hogy a villamossági feladatok minden skáláját ellássák a tervezéstől a kivitelezésig. Épületek, lakóházak, irodák, egészségügyi intézmények, csarnokok, üzletek épületvillamossági szerelését, épületvillamossági tervezési feladatait, teljes generálkivitelezését, erős és gyengeáramú hálózatok kiépítését is vállaljuk. Szolgáltatásaink között szerepel épületek elektromos hálózatának szakszerű átvizsgálása, villámvédelem ellenőrzése, gépek, kéziszerszámok, gázcsonkok időszakos érintésvédelmi vagy egyéb szabványossági felülvizsgálata és mindezek javítása.

Épületvillamossági tervezés és kivitelezés

Épületvillamossági tervezés

Bármilyen típusú épület teljeskörű épületvillamossági tervezését vállaljuk, legyen szó ipari épületről, csarnokról, társasházról, irodáról, családi házról vagy üzlethelyiségről. Minden esetben a legfrissebb szabályozásokat követve dolgozunk és hosszantartó megbízható működésre törekszünk. Vállaljuk engedélyeztetési tervek kidolgozását és az engedélyeztetési folyamat menedzselését is.

Épületvillamossági szerelés

Az épületvillamossági szerelés projektek esetében a legbiztonságosabb eszközöket és anyagokat használjuk a kifogástalan minőség és hosszantartó megbízható működés érdekében. Szakembereink rendszeres képzések során fejlesztik a tudásukat szakterületeiken, így a legkomplexebb épületektől a kisebb helyiségekig, a helyi adottságokat figyelembe véve, hatékonyan tudunk dolgozni.

Villamossági felülvizsgálatok

Ügyfeleink megbízására érintésvédelmi, szabványossági, villámvédelmi és műszeres felülvizsgálatot is végzünk. A felülvizsgálatokról a hatóság által elfogadott szabványdokumentációt állítunk ki. Vállaljuk a kiderített hibák és hiányosságok kijavítását a legaktuálisabb villamossági és biztonsági szabályozások szerint.
Megvilágítás mérést végzünk a “54/2014.(XII.5.) BM rendelet az Országos Tűzvédelmi Szabályzatról” jogszabály és a “3/2002.(II.8.) SzCsM EüM együttes rendelet” alapján.
Továbbá:
MSZ EN 1838: 2014
MSZ EN 12464-1: 2012
MSZ EN 50172: 2005
MSZ EN 60598-2-22: 2015

Teljeskörű villanyszerelés

Vállaljuk egész épületeket átfogó erős- és gyengeáramú tervezést, engedélyeztetési folyamatok támogatását, és teljeskörű villamossági kivitelezést.

Kiszámítható árak

Pontos tervezés mellett korrekt árakat kalkulálunk ügyfeleinknek és pontos költségvetés tervezés mellett kontroll alatt tartjuk az árakat a villamossági kivitelezési munka lezárásáig.

Évtizedes szakértelem

Magabiztosan állunk minden épületvillamossági projekthez, hiszen ez a szakterület cégünk profiljába a kezdetek óta kiemelkedő helyet foglal el.

Hogyan dolgozunk

Megbízhatóság

Hatékony kommunikáció

Ügyfeleink minden esetben számíthatnak stabil irodai hátterünkre, mely biztosítja a folyamatos és hatékony kommunikációt szakemberekkel. Tervezés és szerelés során is rugalmasan dolgozunk, az igények szerint egyeztetjük a részleteket megbízóinkkal. A felülvizsgálatok dokumentációja az aktuális szabványok szerint történik.

Modern megoldások

Jogszabályi megfelelés

Szakembereink folyamatos képzéseknek köszönhetően tisztában vannak a hatályban lévő villamosságot érintő jogszabályokkal. Tervezési, szerelési és javítási feladatainkat is ezek szerint a minőségi és biztonsági elvárások szerint valósítjuk meg. Minden szükséges eszközt mi biztosítunk a munkálatok helyszínén.

Szervezettség

Professzionális menedzsment

Vezető munkatársaink szigorú előírások szerint dolgoznak és dokumentálják a folyamatokat. Menedzsmentünk nem csak a munka szakmai aspektusaira ügyel, hanem az emberi tényezőkre, ügyfeleink kéréseire is.

Munkaerő

Megbízható szakemberek

Kollégáink munkájának és kommunikációjának minőségére felelősséget vállalunk, hiszen megbízható, összeszokott csapattal dolgozunk. Nálunk ügyfeleink semmiképp sem találkozatnak a “magyar melós” sztereotípiájával.

Szolgáltatás

Teljes körű szolgáltatás

Épületvillamossági tervezés és kivitelezés szolgáltatásunk során az első egyeztetéstől a munkálatokon át az utolsó simításokig támogatjuk ügyfeleinket. Ügyelünk a részletekre, az előírások betartására, a hatékony kommunikációra, a költségekre is.

Minőség

Garancia

Cégünk garanciát vállal az általunk tervezett és kivitelezett villamossági projektekre. Kiváló minőséget garantálunk ügyfeleinknek, megalkuvás nélkül, legyen szó kisebb szerelésről vagy nagyméretű épület teljes villamosságáról.