Kulcsrakész ház építés szolgáltatásunk

Családi ház generálkivitelezés szolgáltatásunk keretében célunk, hogy ügyfeleinknek olyan kulcsrakész házat építsünk, melyre büszkék lehetnek.
Egy családi ház építése fontos elköteleződés, legyen szó saját használatról vagy befektetésről, ezért mi is fokozottan ügyelünk rá, hogy az elképzeléseknek megfelelően tervezzünk és építsünk. Rendezett irodai háttérrel, kiváló, összeszokott szakemberekkel, és megbízható partnereinktől beszerzett, magas minőségű építőipari alapanyagokkal dolgozunk.

Családi házak generálkivitelezése

Generál tervezés

Kulcsrakész házak generál tervezése során teljeskörűen segítjük ügyfeleinket az építészeti tervezéstől a a költségvetés készítésen és projektszervezésen át a családi ház átadásáig.
Vállaljuk engedélyeztetési tervek kidolgozását és az engedélyeztetési folyamat menedzselését is.

Kulcsrakész ház építés

Munkánk során kiemelt hangsúlyt fektetünk a minőségre, szervezettségre, és határidőre.
Stabil irodai hátterünk segít a hatékony kommunikációban, így ügyfeleink kéréseit rugalmasan kezeljük, szakembereink pedig mindig naprakészek a változtatásokat illetően.

Korrekt generálkivitelezés árak

Célunk, hogy a gyorsan változó piaci helyzet mellett is korrekt generálkivitelezés árakat kalkuláljunk ügyfeleinknek és pontos költségvetés tervezés mellett az árakat kontroll alatt tartsuk.

Évtizedes szakértelem

Magabiztosan állunk minden építési projekthez, hiszen cégünk ’95 óta foglalkozik az építészeti tervezés és teljes körű kivitelezés minden részfolyamatával.

Hogyan dolgozunk

Megbízhatóság

Hatékony kommunikáció

Stabil irodai hátterünk és szakértő projektmenedzsereink biztosítják, hogy a kommunikáció folyamatos és egyértelmű legyen ügyfeleink és szakembereink között. Amellett, hogy tökéletes minőségre törekszünk, rugalmasan dolgozunk, hiszen egy-egy családi ház építése során számos változást kell eszközölni.

Modern megoldások

Releváns géppark

Modern és megbízható gépparkkal dolgozunk, gépeinket, munkaeszközeinket szakembereink magabiztosan kezelik. Kollégáinknak rendszeres képzést biztosítunk, hogy a legmodernebb technológiákkal és rendszerekkel dolgozhassanak. Minden szükséges eszközt mi biztosítunk az építés helyszínén.

Szervezettség

Professzionális menedzsment

Munkánk során szorosan együttműködünk a releváns hatóságokkal és nyomon követjük a jogszabályi változásokat. A munkavédelmi szabályok betartása és betartatása elsődlegesen fontos számunkra. Menedzsmentünk nem csak a munka szakmai aspektusaira ügyel, hanem az emberi tényezőkre, ügyfeleink kéréseire is.

Munkaerő

Megbízható szakemberek

Megbízható, összeszokott csapattal dolgozunk, így kollégáink munkájának és kommunikációjának minőségére felelősséget vállalunk. Nálunk ügyfeleink semmiképp sem találkozatnak a “magyar melós” sztereotípiájával.

Szolgáltatás

Teljes körű szolgáltatás

Családi házak generálkivitelezése során az első egyeztetéstől a munkálatokon át az utolsó simításokig támogatjuk ügyfeleinket. Ügyelünk az építés részleteire, a hatékony kommunikációra, a költségvetésre is.

Minőség

Garancia

Vállalkozásunkkal garanciát vállalunk az általunk tervezett és generálkivitelezett családi házakra. Kiváló minőséget garantálunk ügyfeleinknek, megalkuvás nélkül, legyen szó saját otthonról vagy befektetésről.